Köpvillkor

Företagsuppgifter
ASKA Stockholm drivs av Bedfuel AB med Organisationsnummer 559107-5964, adress Döbelnsgatan 40, 113 52 Stockholm. Nedan används ASKA Stockholm som beteckning.
Kundtjänst nås via mail på customerservice@askastockholm.com
Företaget innehar F-skatt och har momsregistreringsnummer SE559107596401.

Allmänt
ASKA Stockholm tillämpar konsumentköplagen och distansavtalslagen. För att genomföra ett köp ska kunden vara myndig alternativt ha målsmans medgivande.

Betalning
Samtliga priser är inklusive svensk moms, för närvarande 25%, och anges i svenska kronor.
Huvudleverantör för betalning är DIBS Payment Service AB. DIBS erbjuder Nordens största och säkraste betalningslösningar på nätet och är säkerthetscertifierad enligt PCI-DSS . Vi accepterar kortbetalning från VISA och Mastercard.

Leverans
Alla beställningar levereras normalt med DHL eller PostNord och levereras till närmaste utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar från beställning. När paketet finns på ditt utlämningsställe får du en avisering via sms till det mobilnummer du angett vid beställning. Om leveransen försenas vill vi att du kontaktar kundservice på customerservice@askastockholm.com.

Frakt/Retur och ångerrätt
ASKA Stockholm erbjuder alltid fri frakt på alla varor. Från den tidpunkt att varan mottagits har kunden 14 dagars ångerrätt som kan åberopas utan speciell anledning. Varan ska returneras i oförändrat och oanvänt skick och i sitt orginalemballage. ASKA Stockholm förbehåller sig rätten att göra värdeminskningsavdrag i de fall där detta inte uppfylls.
Kunden står själv för returkostnaden (49 kr) och skall alltid kontakta kundservice på customerservice@askastockholm.com för att erhålla en s.k. returslip och instruktioner för returen. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Kunden ansvarar för varan tills den har anlänt till ASKA Stockholm.

Outlösta paket
För outlösta paket debiteras en avgift om 100kr inklusive moms för frakt och omkostnader.  Kostnaden debiteras via samma betalsätt som kunden gjort sitt köp. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som outlöst och debiteras automatiskt.

Reklamation
ASKA Stockholm följer konsumentköplagen, vilket innebär att kunden har rätt att byta ut felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad. Paket med synliga fel vid leverans ska inte lösas ut utan reklameras direkt via utlämningsstället och skickas tillbaka till ASKA Stockholm. Kontakta kundservice på customerservice@askastockholm.com vid reklamationsärenden. För att produkterna ska behålla sin höga kvalitet är det viktigt att tvätt- och skötselråd följs. Dessa finns att läsa på www.askastockholm.com.

Personuppgifter
Vid beställning samtycker kund att ASKA Stockholm använder kundens personuppgifter inom ramen för bolagets verksamhet. Vi behandlar personuppgifterna enligt Personuppgiftlagen (PUL). Se vår integritetsskyddspolicy för mer information, tillgänglig på www.askastockholm.com.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel gällande pris och innehåll på hemsidan. Vi kan inte garantera att färgåtergivningen på bilderna exakt återger färgen som produkterna har i verkligheten då detta bl.a. är beroende av lokala inställningar på datorskärmen.
Dessa villkor uppdaterades senast 22 oktober 2018.